Who run the world? GIRLS!

Idag är det inget mindre än Internationella Kvinnodagen. Vill därför passa på att gratulera alla kvinnor därute på sin dag, utan kvinnor hade denna världen inte varit någonstans och männen hade varit väldigt bittra varelser;)
 
Vissa kanske började denna dag i harmoni och till och med, med någon slags uppvaktning.
Själv fick man täcket bortdraget och blev upptvingad tidigt för att "fånga dagen".. därför ska jag fånga dagen så hårt..kanske till och med kväva dagen så hårt som den aldrig blivit förr.
Nej, jag är inte en morgonmänniska alls.. Jag fick dessutom inte sova förrän efter 2 inatt då jag hade väldigt ont i magen och fick gå upp då jag inte kunde somna. Hoppas jag får sovit lite i eftermiddag innan jag ska jobba idag.
 
Sitter nu återigen i ett konferensrum på hotellet för att göra veckans uppgift. Jag tänkte vara vääääldigt effektiv så jag kan gå mina ärenden och sedan gå hem tidigt idag. Idag ska det nämligen bakas tåååårta och annat mys. Ikväll får vi besök från Oslo och ååååh vad jag glädjer mig :) Tyvärr ska jag jobba men de landar inte förrän sent så det går bra. Imorgon blir det 3-rätters middag, tårta och fest! Jag fyller ju nämligen år på tisdag :))))
 
Nej, dags att gripa tag i den där dagen och börja studera lite. Kom att tänka på att min fina pappa alltid gav mig blommor på denna dag, ibland till och med lite choklad <3
 
 

HA DET
L