Sunday, I love you.

Åhhh underbara söndag, guud vad du är uppskattad! Idag är jag heeeelt slut nämligen. Har jobbat mer än heltid denna vecka, nattvakter blandat med vanlig vilket gör att man inte får in någon sömnrutin. Igår var det sjukt mycket folk på Metzo, kollade på klockan vid 00.30, nästa gång jag hann kolla på klockan igen så var den 02.55. Det bästa efter en rikigt stressad kväll är när klockan slår 03.00 och vi får tända lamporna och sluta servera i baren. Vid det laget är man alltid så himla trött och sliten att man städar snabbt som bara den för att få komma hem till sängen.
 
Idag har vi ätit pizza till frukost/lunch, sen gick jag och hälsade på Norrköpings girlsen en stund. Efter all mat längtade jag mest hem till myskläderna och soffan. Gick därför hem, köpte lite godis på hemvägen och dukade upp med gottis och Ciderhusreglerna, en av de mysigaste filmerna jag vet.
 
Nu kollas det på Johan Falk GSI på tv med Joel Kinnaman :) Efter filmen blir det sängen..åhh vad skönt det ska bli! Sitter också och kollar på bilder och google maps för att smida lite planer inför sommarens semester. Det blir antagligen 3-4 veckor i Europa i år också, fast denna gången så lutar det åt Italien, Frankrike, Andorra, Spanien och kanske Portuga. 
 
Fina Portugal...