Snowflakes

 
Det är tredje advent och om sju dagar är den jullafton. Kan inte sova, så nu sitter jag här och äter pepparkakor i mörkret medans jag kikar ut på snön som faller till marken utanför mitt fönster.
 
Det är så mycket jag glädjer mig till just nu, och från och med imorgon bitti så kommer dagarna vara fullproppade med aktiviteter och must do's. Men dagen jag faktiskt längtar allra mest till just nu är onsdag, för då ska jag äntligen få träffa min familj igen. Jag glädjer mig så otroligt till att ha jullov och vara ledig så många dagar. Dagar som jag ska spendera med familj, vänner och kära. Jag ska kolla på massor med julfilmer med min älskade bebis som inte är bebis längre. Jag ska baka goda kakor och scones till frukost. Jag ska spela kort och dricka vin med min familj. Jag ska sitta på köksgolvet och dricka te med min bästa vän och filosofera om livet som vi alltid gjorde back in the days. Jag ska mysa och åka på miniutflykter med favoritkusin. Jag ska fira jul och äta världens godaste kakor.

Jag ska fira nyår med världens finaste människa <3 och jag ska få bo tillsammans och vara med denna person resten av året och förhoppningsvis ännu längre än det.

Nu tror jag att jag har ätit alldeles för många pepparkakor klockan halv tolv på natten. Så många som jag ätit i år så måste jag ha blivit vääääldigt snäll.

 
Bäst att få lite sömn nu så att man frisknar till helst och har energi till den kommande veckan.
 
God natt.
L